Wednesday, April 25, 2012

PEMANDU KE 2.....

SALAM .....

dah bersarang gaks blog saya nie.....vitamin M tengah melanda.....
Godek-godek folder dlm pc tetiba jumper gambar adeeb yang nie.....apa lagi...buh jerlah dlm blog tuk adeeb tgk biler dia dah pandai baca nanti.....
hehehe...hari kejadian dah luper....tapi nie pas kejer masa ambik adeeb dari umah Neksu....


Time nie dah nak sampai trafic light kat simpang umah....adeeb leh bantai nagis melalak-lalak nak lepaskan badan dia dari safety belt carseat tuh.....saya yg naik rimas nie pun bukaklah belt....

ghupa-ghupanya dia nak wat kejer......

Tgk mama.....mama pandang ke tak...hehehe...dia bantai pusingkan badan dia pastu dia diri mcm nie....ok fine..mama biarkanlah...sbb lampu tgh merah.....

Adeeb..pandang camera cepat....takdo do...dia pi bantai tengok tempat lain....nielah muker budak tak bersalah lepas siap melalak-lalak dlm keter...buat mama dia serba salah dibuatnya....


Concentrate tgk depan..macam dia lak yg bawak keter..heheh...geram jer tgk budak nie tau.....sekarang nie lagilah geram...masuk keter jer mulalah...akak....akak....adeeb dah pandai pgl kakak ain dia....

Adeeb.....barulah pandang camera.....tapi ops..mulut terngaga......ok..adeeb leh duk diam2 balik sbb lampu dah hijau..kang terjatuh bagai kang mama ko gaks yang kene marah ngan abah kang.....
dah duk diam2.....

Hehehe...tu jerlah story mory yang ntah apa2 tuk hari nie...ntah2 tuk bulan nie...dasar *malastakhingatnakupdateblog*




3 comments:

♥•✿mrs cik@n •✿♥ said...

dah jumpa kamu!!jgn lupa terjah blog kita pulak,comelnya adeeb..bila plak aunty nak dapat bb boy ni ya..

CheNamNam said...

kemaen lagik co-pilot neh yer,lepas neh senanglah mama dah ader penganti tuk memandu...kalo mama ngatuks leh tukor...hahahaha..

cute...!!

salam kenal..:)

noorlizanasikin said...

izma : kiter pun dah terjah blog kamu....insyaallah..nanti next preggy dapat boy laks...amin...

CNN : salam perkenalan.... kalu nak jadikan adeeb co-pilot..boleh jer...tgu adeeb dah besar, mamanya pulah duk relax kat sblh....