Saturday, April 27, 2013

TESTIMONI SHAKLEE...TERBAIK!!!!

Assalamualaikum semua.....

Post kali nie....panjang lebar.... saya nak buktikan apa yang telah semua customer shaklee saya amalkan dan hasil yang telah diaorg dapat......kita berusaha dan bertawakal..insya allah....akan dipermudahkan....

Memang routine saya akan pm setiap customer saya nak tahu perkembangan kesihatan yg akan diaorg dapat biler dah mkn shaklee....sebab setiap org akan alami Healing Crisis.....setiap org akan mengalami healing crisis yg berbeza ikut individu sendiri......

Saya tunjukkan feedback diaorg kat sini.....saya happy sangat biler dapat feedback yg bagus...yang lebih menyihatkan diaorg semua...yang kurangkan kesakitan diaorg semua.....

Customer saya nie amalkan banyak dah...ESP,ALFALFA,LECHITIN,HERB LAX,OMEGA...DAN TERKINI VITAMIN E....vitamin e nie kalu yg jenis susah nak telan...leh jer wat masker..ESP+VIT E...kalu nak senang buh jer VIT E kat muker sebelum tido...pecahkan dan sapu kat bahagian parut atau jerawat..biarkan jer...masa tidokan (tu kalu buh vit e jer tau..kalu yg bue ESP tuh..agak-agaklah,10 minit basuh dulu muker baru tido)...hehehe..kulit muker akan rasa lebih tegang dan lembut jer tau..dan Insya Allah parut akan berkurangan sedikit demi sedikit.......

Vita-E Complex
Pemeliharaan Kulit
Meningkatkan Tenaga & Stamina
Anti-Oksidan
Memperbaiki Parut
Anti-Aging
Melindungi Jantung


OSTEMATRIX.....memang kesemua customer saya yg ambik oste nie bg tip top testimoni..saya pun mkn oste nie....oste gabungan kalsium+magnesium+vit d....terbaik tuk tulang & gigi...yang tak suker minum susu tu mmg terbaiklah ambik oste nie..sebab 1 biji oste sama jer dengan 1 gelas susu besar kalsium tinggi tau!!!sonang jer..terus telan 4 biji sebelum tido..dan hasilnya...senang nak bangun menunaikan solat subuh,sakit-sakit pinggang pas bersalin dah hilang...semuanya dengan izinNYA..kita berusahakan.....

Antara kebaikan Shaklee Ostematrix :
(1) Tidur malam lebih lena
(2) Menghilangkan bisa-bisa kaki serta letih badan
(3) Mengelakkan sakit pinggang serta rasa kebas 
(4) Melawaskan system penghadaman yang memudahkan anda untuk membuang keesokan   
    harinya
(5) Badan lebih bertenaga apabila bangun bagi




Mula-mula customer saya nie amalkan LECHITIN & HERB LAX...sebab dia ckp susah nak detoxkan???so after dah consume 2-2 nie alhamdulillah senang jer.....dan customer saya nak topup mkn ALFALFA...so result yang customer saya dapat lagi best!!!kengkawan tegur kulit muker dah makin moist,tgk lembut jer.....nak badan kurus pun dah dapat hasil...yang penting mkn kener konsisten & minum air yang banyak.....
Senang jerkan..nak kurus secara sihat...LECHITIN tuk bakar lemak...dan HERB LAX tuk lawas atau detox.....nak lagi cepat add on ESP atau CINCH.......

ALFALFA COMPLEX....memang superb BEST!!!!saya amalkan dan alhamdulillah..masalah alergik saya dah kurang,nak membuang pun ok...dan yang lebih penting dalam alfalfa nie ada kacip fatimah tau..so secara automatik bagus tuk kesihatan dalaman....

KOMBINASI TERBAIK DGN ALFALFA
1) ALFALFA + Vitamin E = Keintiman
2) ALFALFA + Herblax = Detoks
3) ALFALFA + OmegaGuard/Lecithin = Detoks & Bakar/Pecahkn lemak
4) ALFALFA + Vita C Plus = Alergi
5) ALFALFA + GLA Complex = Kulit cantik
6) ALFALFA + ESP/MEALSHAKES = Milk booster
7) ALFALFA + Ostematrix = kesihatan tulang/melawas
8) ALFALFA + Vivix = Anti kanser
9) ALFALFA + Zinc = Diabetes
10) ALFALFA + Garlic = membuang angin dalam badan


Ok....Yang nie lak testimoni customer saya yg consume SET TRIPPLE GIMS.....alhamdulillah..niat dia tuk bg hubby dia naik berat badan....anak pun sama....berkesan...terkejut biler tgk nafsu mkn hubby dia berbeza dr sebelum  nie...anak-anak pun suker dan kuat dah mkn dan minum susu...alhamdulillah......

ESP+MEAL SHAKE = kekenyangan,kulit yg cantik,bertenaga,sumber protein dan nutrien yg bagus,sesuai tuk ibu menyusu yg dah start nak ganti puasa nie...

PERFORMANCE DRINK = sesuai sgt2 tuk yg kerja site/berat,bg tenaga,membekalkan bendalir tuk membantu mencegah penyahidratan,anak demam bg jer minum PD nie..insya allah hilang panas badan....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok..nie pulak testimoni saya sendiri ... sya mkn sendiri,anak pun makan...dan hubby saya pun mkn jugak Shaklee nie..so far alhamdulillah..memang terbaik!!!!!!!

Tuk kakak ain ngan  abang adeeb saya bg ketiga-tiga nie sekali...tapi bukan setiap hari yer....ada hari-harinya.....memang nampak hasilnya....kakak yg dulu susah sgt nak makan,sekarang kejap-kejap mintak makan.....yg dulu susah nak yak yak,sekarang alhamdulillah senyap-senyap jer dah yak yak.....
Adik pun sama...dulu selalulah kener batuk,sekarang dah kurang batuk dah...kalu tak dulu 2 kali masuk hospital....aduhai......bab yak yak tu pun still lagi ada...tapi dah kuranglah sikit......iq jgn cakaplah...panjang akal 2-2- nie....dah petah bercakap...kakak ain nak masuk 6 tahun...adik br 3 tahun lebih..alhamdulillah.....

MEAL SHAKE
-membekalkan protein untuk pertumbuhan otot kanak-kanak
-protein juga lebih lambat dihadam oleh itu, ia memberi rasa keyang lebih lama.
-juga sebagai energy booster untuk anak-anak terutamanya anak-anak yang bersekolah.. so takda lah mengantuk di dalam kelas kan..
-meal shake jua menandungi serat.. untuk memelihara sistem percernaan anak2.. sesuai untuk anak yang kerap sembelit..
-Meal shake menandungi MULTIVITAMIN. membekalkan nutrisi asas untuk anak2 anda terutama yang picky eater.. juga menambah selera makan anak2..

OMEGA GUARD
-membekalkan DHA dan EPA untuk perkembanan otak si manja anda
-memelihara sistem pernafasan anak-anak..sesuai untuk anak yang dihantar ke TASKA.. yang sering demam..selsema.. athsma dll..
 

VIT C CHEW
-antibodi badan
-bekalkan vit c yg hebat
-rasa sitrus yg sedap


GLA & ZINC.....saya amalkan 2-2 nie sebab rambut saya banyak gugur oooooo!!!!dah tukar syampu semua pun sama jer..last-last saya amalkan zinc selang sehari..alhamdulillah dah kurang dah gugur rambut...GLA lak memang bagus tuk hormon wanita nie ngan kulit muker....


Yang nie memang TIP TOP ITEM!!!!saya sanagt suker...disebabkan ESP+ALFALFA nie jugaklah saya dapat susukan adeeb sampai sekarang alhamdulillah........



Alfalfa (buang) sumber serat untuk menyerap pecahan lemak & kolesterol yang dipecahkan oleh lecithin dan mengangkut keluar dari badan. Melawaskan sistem penghadaman dan terkenal sebagai penggalak susu sejak dari zaman dahulu!

ESP Soy Protein Isolate Powder(bina)
sumber protein untuk memelihara otot dalam proses penurunan berat badan. Protein juga terkenal sebagai penggalak susu selain memberi si ibu rasa kenyang lebih lama dan berpanjangan.

Jadi..inilah antara testimoni yg dapat saya sertakan...banyak sebenarnya...tapi tak larat dah nak type....hehehe..apa-apa pun semua suppliment yg kiter ambik kenerlah dgn aturan yg betul....still ambik makanan yang berkhasiat terutaman sekali mak-mak yg nyusukan badan......kener minum air yang banyak sehari 2@3 liter sehari...yg nak kurus...kenerlah kawal makan semuakan......


so semua...jom shaklee.......
just call/pm/msg/whatsup jer liza yer
019-6191820

COD - sekitar SEREMBAN
POS - seluruh MALAYSIA



2 comments:

kamil salleh said...

Dengan adanya testimoni maka sudah tentu Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan dan mendapat maklum balas yang baik daripada orang ramai.

noorlizanasikin said...

yup.. betul...
dengan testimoni boleh yakinkan customer bahawa shaklee memang bagus untuk kesihatan...
insya allah