Monday, April 15, 2013

MENYUSU BADAN SEHINGGA 2 TAHUN...ALHAMDULILLAH....

Assalamualaikum semua.....
Mesti ramai mommy-mommy kat luar sana baca blog saya kan???yer ker...hehehe...perasan betullah....sebulan buat post entry pun tak sampai 10..nak ada pembaca tegar....takdo do...

Muhammad Adeeb Irfan sabtu lepas dah 2 tahun 2 bulan...syukur alhamdulillah sebab doa dan niat saya nak menyusukan adeeb sehingga 2 tahun termakbul..terima kasih ALLAH....dan sehingga ke hari nie saya still menyusukan adeeb.....

Saya ingat lagi sebelum adeeb masuk 2 tahun,stok EBM saya mmg dah berkurang...saya betul2 susah hati sebab memikirkan niat saya tu sampai ke tak.....last2 saya NEKAD tuk cuba AL FALFA & ESP SHAKLEE...nekad sebab adeeb,nekad sebab nak nyusukan adeeb sampai 2 tahun jugak!!!NEKAD!!!

Saya tak beli trial pack,saya terus beli 1 botol ALFALFA yang kecik ngan 1 Canister ESP....alhamdulillah..berkat saya konsistem mkn dan minum 2-2 tu susu meriah balik..lehlah wat bekal EBM 1 hari 1 botol...dan cukup tuk bf adeeb masa kat umah......bak kata pepatah..pam hari nie tuk esok.....


Nielah ADEEB saya.....membesar bagai juara,bijak,keletah,manja dan mcm2 lagilah....dengan berkat minum susu mama.... :)


Masa kakak ain pun saya berjaya menyusukan ain sampai 2 tahun...masa tu saya pregnant adeeb 2 bulan rasanya...masa tu saya tak kenal lagi Shaklee.....alhamdulillah....ain ngan adeeb dapat menyusu dengan saya sampai 2 tahun...syukur.....sebab saya mommy yg bekerja...terasa susah jugaklah tapi seronok!!!


Adeeb,adeeb ngan kakak ain & adeeb ngan mama,abah......kesayangan saya hingga ke syurga..amin....



Nielah penyelamat aka milk booster saya semasa terjadinya masalah kerunduman susu saya...syukur alhamdulillah......dengan ALFALFA+ESP nielah yang membantu niat saya tercapai......Tapi jgn mengharapkan 2 suppliment jer nie tau..mommy kat luar sana jgn nak diet2,jaga pemakanan,makan makanan berkhasiat jugak dan yang paling penting...pengambilan air kosong 2 @ 3 liter sehari..sehari tau!!!!


Terima kasih jugak anak mama adeeb....sebab adeeb jugaklah mama nekad cari jalan penyelesaian sebab nak jugak susukan adeeb until 2 years old..alhamdulillah adeeb dah lebih 2 tahun pun ada rezeki adeeb tuk nyusu dengan mama......

Terima kasih SHAKLEE......saya sekarang pun dah seronok dok promote set susu nie..sebab leh tolong mommy2 yg kat luar sana nak upkan susu badan tuk anak kesayangan masing2....saya seronok biler customer2 saya memberi testimoni yg susu mereka meriah,anak pun sihat dan abahnya pun suker...hehehe..sebab dlm ALFALFA ada kacip fatimah jugak tau..so leh lah mengetatkan apa yg tak ketat...heheheh

So kalu ada yg terbaca post saya nie...dan ada masalah seperti saya....call/pm/msg jer saya 

LIZA 019-6191820
ID SHAKLEE 884376
COD SEREMBAN,SEREMBAN2,SIKAMAT,AMPANGAN,SENAWANG
POS SELURUH MALAYSIA.....


p/s/s : konsultasi percuma sepanjang penggunaan supliment

p/s/s/s : doa saya untuk semua customer saya....amin....

3 comments:

dieyanna said...

hehe...tahniah akak!!

noorlizanasikin said...

hehehe....yana pun boleh jugak tau sampai 2 tahun....

dieyanna said...

In shaa Allah... akak doakan ye? :)