Tuesday, November 22, 2011

SKUAD HARIMAU MUDA - TAHNIAH........

TAHNIAH...CONGRATULATIONS.....

KHAS BUAT SKUAD HARIMAU MUDA.........EMAS UNTUK MALAYSIA....

Tahniah semua pemain ngan coach serta penonton dan penyokong Malaysia semua.......saya tak minat bola sepak sgt tapi ikutlah.......
Mula2 tengok sakit hati sebenarnya biler tgk Indon dah score dulu...tapi alhamdulillah pastu Malysia laks golllllllll.......

Kiter main kali nie untuk dapat Pingat EMAS tuk Games Sukan SEA......tapi saya tak suker tgk penyokong2 Indon yg ader kat stadium tuh......perangai ntah apa apa ntah...time lagu NEGARAKU dimainkan.....cuba tgk dan dgr apa jadi kat dlm stadium tuh....tak hormat langsung......sakit jer hati......padahal kiter just main untuk Sukan SEA jer......penyokong lagi fanatik (especially penyokong dari seberanglah) dari pemain.....hopefully semua penyokong Malysia yg nak keluar dr stadium mlm tadi semua keluar dgn selamatnya......jgn ada kes gaduh2 sudah......

Tapi paling suker biler Malaysia gol kan mata tuk sama ngan diaorg....SENYAP...SUNYI SEPI stadium tuh...hehehehehe....

Apa2 pun MALAYSIA dah MENANG.........

Apa motif lak aku letak kek ain nih...?????kan ada HARIMAU MUDA tuhhhh.......

TAHNIAH SEKALI LAGI.........

CHAIYOK!CHAIYOK! SKUAD MUDA HARIMAU........

4 comments:

fairiz ❤ ashnani = fahyim said...

eh eh
kek ain hari tu ada tiger ke?

noorlizanasikin said...

adalah..........harimau muda.....

maMataufiQ said...

Gooooollllllllllllllll.......terkejut si kecik,,tp berbaloi malaysia menang..kikiki...memula ingat kek tu nk meraikan kemenangan harimau malaya..hihihi...rupa2nye...

noorlizanasikin said...

mamataufiq......rupa2nya kek birthday ain yg bulan 9 lepas..hehehehe