Wednesday, September 23, 2015

Kelas Blog & IG

Assalam semua...
Nie aktiviti liza dengan kengkawan SID yang lain pada hari minggu lepas (20/9/2015)...

Semua berkumpul kat rumah Master Biha...
Sebab utama nak tambah lagi ilmu mengenai Blog dan IG...

Best sesangat sebab dari tak tahu sesuatu tu jadi tahu...
Tu yang best tu kalu ada kelas macam nie...

Di samping tu eratkan lagi hubungan silaturahim....
Alhamdulillah..

Blog sayalah tu SINI

Belajar macamana nak blogwalking blog yang lain.....

Meriah... anak-anak pun angkut sekali.... belajar sambil boleh tengok-tengok anak jugak....

Belajar dan terus belajar....

Best!!! sebab tak tahu jadi tahu... apa yang kita tahu pun kita boleh bagitahu org.... 

Nie lah antara aktiviti ilmuan biler saya dah join Shaklee...
Best....
Jom join saya jom....
Untuk bantu orang di luar sana sihat dengan Shaklee....
Untuk bantu anda anda semua jana pendapatan di tengah bulan...
Memang best....
Sebab dengan Shaklee....
Bonus yang kita akan dapat tu adalah hasil usaha kita...
Lebih banyak usaha lebih banyak bonus...
Kekadang bonus kita boleh lagi tinggi dari orang atas kita tau...
Shaklee bagi bonus adil dan saksama dengan usaha kita sendiri yer...

Jom singgah group liza jom Dynamic Liza'S Empayar

1 comment:

i Love Bunga said...

Salam..jln2 blogwalking untuk hri ni kejap ;) dr blog emas putih....selamat Hari Raya Haji...sy follower ke26 di sini ..

http://ilovebunga89.blogspot.my/